RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Okseløp på E18 i Aust-Agder

Sist oppdatert:
Da transporten stoppet utenfor slakteriet på Eide i Aust-Agder, ante oksen «Fabian» ugler i mosen og la på sprang gjennom et boligfelt.

Den årsgamle oksen «Fabian» ville ikke finne seg i at hans dager allerede var over. Da sjåfør Andor Fosseli skulle lose ham ut av dyretransporten, snudde oksen seg mot ham som en blodig tyr mot en matador, melder Agderposten.

Fossli så seg nødt til å flykte ut en sidedør på bilen - med «Fabian» i hælene. Normalt er området rundt Eides slakteri på Gaupemyr inngjerdet, men på grunn av byggearbeider på nabotomten var fluktruten fri.

Ut på E18
- Vi prøvde å drive dyret inn igjen i slakteriet. Det var ikke helt vellykka, sier slaktermester Jens Øystein Eide til Agderposten.

Sjåføren og slaktermesteren ble hjelpeløse vitner til at den 400 kilo tunge oksen forsvant gjennom boligfeltet på Tingsaker og ut på E18. Heldigvis kolliderte den ikke med biler på veien, og snart tok onkel politi opp jakten.

- Mannevond
-Mannevond og aggressiv var beskjeden vi fikk. Den ble ansett som farlig for omgivelsene, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til lokalavisen.

På en hytteveranda endte «Fabian» sine dager. Slaktermester Eide mener «Fabian» reagerte på å bli satt i bås...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere