RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ole Torp: Det er aldri hyggelig å være i streik


Ole Torp på Sentrum Scene tirsdag etter at NRK-ansatte ble tatt ut i streik. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Ole Torp på Sentrum Scene tirsdag etter at NRK-ansatte ble tatt ut i streik. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Det er aldri hyggelig å være i streik, fastslo NRKs journalist og mangeårige programleder Ole Torp fra talerstolen på Sentrum Scene tirsdag ettermiddag.

– Det er aldri hyggelig å være i streik, kan være skummelt også, og det er alvorlig, sa Ole Torp da han åpnet streikemøtet på Sentrum Scene i Oslo sentrum halvannen time etter at streiken var et faktum tirsdag ettermiddag.

– Bare husk at det er verre for dem som er på den andre siden å treffe på oss enn det er for oss å treffe dem. Selv med årslønner på litt over millionen er det ikke hyggelig å treffe folk som er i streik, sa Torp og la til følgende beskrivelse av lønnsnivået i NRK og deres krav om å minske lønnsgapet til sammenlignbare mediebedrifter.

– På vegne av alle oss som tjener 570.000 etter 30 år i NRK skal vi ha det så hyggelig som vi kan.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere