RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olsen taus om drapene

Sist oppdatert:
Jarle Olsen nektet i dag å forklare seg ytterligere om nye opplysninger rundt Lindås- og Åsane-drapene.

Etter at drapsdømte Jarle Olsen i politiavhør har kommet med nye opplysninger, har politiet åpnet ny etterforskning i både Lindås - og Åsane-drapene.

I dag startet de rettslige avhørene av Jarle Olsen og et annet vitne i Bergen tingrett. De fire personene som ble siktet for medvirkning til drapene som følge av Olsens nye forklaring, var til stede i retten. Ifølge bt.no skal Olsen ha nektet å forklare seg da avhørene startet bak lukkede dører..

Jarle Olsen ble dømt for overlagt drap på Øyvind Bjarte Madsen i Åsane i april 2000. Olsen ble dømt for å ha bestilt drapet, mens Tor Helge Flaten ble dømt til 18 års fengsel for å ha utført drapet. En tredjemann ble dømt til åtte års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge.

I Lindås-drapet har den drapsdømte og avdøde Truls Guttormsen hele tiden hevdet sin uskyld. Opplysningene fra Jarle Olsen kan føre til at dommen gjøres om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere