RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omkom i eksplosjon på Raufoss

Foto: Lars Marius Løkken
Sist oppdatert:
En mann (41) omkom etter en eksplosjon i et boligkompleks på Raufoss mandag kveld.

Politiet væpnet seg og rykket ut etter at naboer meldte om eksplosjoner eller skudd i boligkomplekset i Granbakken på Raufoss på Vestre Toten. Da politiet ved 20.30-tiden tok seg inn i bygget, fant de mannen død. Inne i leiligheten ble det også funnet sprengstoff, ledninger og fenghetter.

Bodde i leiligheten
Politiet mener å kjenne 41-åringens identitet og bekrefter at den omkomne skal være mannen som bodde i leiligheten. Det var ingen andre til stede da det smalt, og ingen andre skal heller ha blitt skadd i eksplosjonen.

Bistand fra Oslo
- Lokalt politi med bistand fra bombegruppa ved Oslo politidistrikt har foretatt sine åstedsundersøkelser, sier operasjonsleder Tom Midthaug ved Vestoppland politidistrikt til TV 2 Nettavisen klokka 01.30 tirsdag. Ifølge VG Nett skal det være en hjemmelaget bombe som gikk av. Politiet ville i natt ikke bekrefte dette.

De første meldingene til politiet var uklare på hva som faktisk hadde skjedd.

- Det kom meldinger om smell og eksplosjon. Deretter kom det melding om skudd, uttalte operasjonsleder Arne Hammerseng ved Vestoppland politidistrikt mandag kveld.

Omringet huset
Store, væpnede politistyrker dro til umiddelbart til stedet og omringet boligkomplekset. De nærmeste naboene ble bedt om å holde seg innendørs og låse dørene.

Politiet evakuerte to personer fra huset i forbindelse med smellet. Boligkomplekset eies av Vestre Toten kommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere