RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omkom i trafikkulykke i Nordland

Sist oppdatert:
En person er omkommet og en alvorlig skadet etter at en trailer kolliderte med en personbil i Nordland fredag kveld.

- En trailer og en personbil har kollidert i Tjeldsund, og det høres ut som det er alvorlig, det er alt vi vet ennå, opplyste operasjonsleder Randi Fredly ved Midtre Hålogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen like etter ulykken fredag kveld.

Politiet fikk ulykkesmeldingen klokken 19.45, og politi og ambulanse skal ha vært fremme ved ulykkesstedet en drøy halvtime senere.

- Tilstanden er alvorlig i hvertfall for én person, men vi har fremdeles ikke oversikt over hendelsen, sier operasjonsleder Fredly rett før klokken 21.

Omkom
Klokken 22.20 bekrefter politiet i Midt-Hålogaland at en person er omkommet, og at en mann er fraktet til Harstad sykehus med alvorlige skader.

- Det var én person i traileren og fire personer i personbilen. Samtlige overlevende er fraktet til sykehuset, men tilstanden karakteriseres som alvorlig for bare en av dem, sier operasjonsleder Kåre Munkvold til TV 2 Nettavisen.

Tursist-hovedåre
Pårørende var rett før klokken halv elleve fredag kveld ennå ikke varsler, og politiet vil derfor ikke ut med ytterligere opplysninger omkring identiteten til de involverte i ulykken.

Åstedet for ulykken er E10 ved Hårvik i nærheten av Kongsvik i Tjeldsund kommune, midt mellom Harstad og Lødingen i Nordland. Europaveien er hovedåre til Vesterålen og Lofoten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere