RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onanerte i narkorus

Sist oppdatert:
Politiet i Oslo har som vanlig hatt en variert helg på jobb.

(iOslo.no) Slagordet «For en tryggere hovedstad» fikk også en litt ironisk betydning da en ungdom tagget politibilen som sto parkert i Oslo sentrum natt til søndag. Her er politiets logg fra helgen.

Politibil tagget – en pågrepet
SENTRUM: Natt til søndag, cirka klokken 00.30, ble det meldt om at en politibil som befant seg i Oslo sentrum var tagget. Gjerningsmannen løp fra stedet, men ble pågrepet kort tid etter. Han ble kjørt til arresten i Politihuset og anmeldt for skadeverk.

Mann i narkotikarus onanerte
GRØNLAND: Søndag fikk politiet melding fra en forbipasserende om en person som satt ute et sted på Grønland og hadde blottet sine edlere deler for offentligheten. Politipatruljen fant ikke mannen, og regnet med at han hadde forsvunnet. Litt etter fant imidlertid patruljen en mann som virket meget ruset som satt og onanerte. Mannen opplyste at han hadde tatt mye narkotika, og han ble derfor kjørt til Legevakten, hvorfra transporten gikk videre til sykehus for kontroll. Mannen må påregne en reaksjon fra politiets side.

For mye ved i peisen utløste brannalarm
GRØNLAND: Natt til lørdag, klokken 01.15, fikk politiet melding om en brann på utestedet «Asylet» på Grønland. Stedet skulle være evakuert. Da politiet ankom, viste det seg at utestedet var stengt og at det ikke var behov for evakuering. Det viste seg også at det ikke hadde vært brann, men at noen gjester hadde lagt for mye ved i peisen før stengetid. Altså ingen brann og politiet dro fra stedet ganske umiddelbart.

Containerbrann på Abildsø
ABILDSØ: Ved midnatt natt til søndag ble det meldt om en brann i en container ved Abildsø. Meldingen gikk ut på at containeren sto inntil et bolighus. Det viste seg at containeren sto sju til åtte meter fra bebyggelse og at det derfor ikke var fare for spredning. Brannen ble raskt slukket av brannvesenet. Brannårsaken er uviss, men det er ingen mistanke om at den var påsatt. Politiet opprettet en brannsak på forholdet.

Nachspiel endte i politiarresten
OSLO VEST: Tidlig søndag morgen fikk politiet flere meldinger om mye støy og høy musikk fra en leilighet vest i byen. Politipatruljen fikk dempet musikken, og nachspieldeltagerne lovte å være rolige. Etter fire timer fikk politiet igjen melding om høy musikk fra leiligheten. Da patruljen ankom, viste det seg at det var de samme festdeltagerne i leiligheten, men til forskjell fra første gang, var de to nå i besittelse av narkotika. De ble pågrepet og sitter nå i arresten i Politihuset.

Kvinne anmeldt for telefonsjikane
LINDEBERG: Det kom i morgentimene melding til politiet om en kvinne som ringte og plaget et utenbys politidistrikt fra en leilighet på Lindeberg. I natt hadde hun blant annet ringt 27 ganger på 35 minutter Det ble besluttet å ta beslag i kvinnens telefoner. Totalt ble det beslaglagt to telefoner og kvinnen ble anmeldt for telefonsjikane.

Politiet løftet bil på plass
OSLO: I natt ble det også meldt om en bil som var til hinder for annen trafikk i Akersveien. Det virket som om noen hadde moret seg med å løfte bakdelen på bilen ut i veibanen. Et bilbergingsfirma ble rekvirert, men en politipatrulje klarte å løfte bilen på plass. Det er ikke meldt om skader på bilen.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere