RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppklaring av voldtektssak tar tid

Det kan ta lang tid å finne ut hvem de tre var som dro en 16-åring inn i en bil i Arendal 3. juledag og forsøkte å voldta henne.

- Så langt har vi ingen mistenkte i saken. Personer vi har fått tips om, vil vi sjekke alibiet til. Men også her regner vi med at det kan ta lang tid å få svar, sier politioverbetjent Magne Storaker i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet venter nå på resultater fra tekniske prøver tatt på åstedet. Disse resultatene er også aktuelle for å sammenholde med mulig alibi eller ikke.

- Vi jobber kontinuerlig med denne saken, og ønsker stadig tips fra publikum, sier han.

Det var 3. juledag i Arendal at 16-åringen ble dratt inn i baksetet på en grå/hvit bil hvor tre menn forsøkte å voldta henne. Hun gjorde kraftig motstand og ble kastet ut av bilen. Der ble hun liggende bevisstløs i 45 minutter.

Jenta har forklart at de tre var av utenlandsk opprinnelse, og de snakket gebrokkent norsk, muligens med litt arendalsslang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere