Ordfører: - Gratulerer, Märtha

Bærum-ordfører Odd Reinsfelt gleder seg over prinsesse Märtha Louises graviditet, og ser fram til å få nok en prinsessebaby som innbygger.

20.09.04 14:49

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn venter barn. Ekstra nyhetssending 10.30.

Mandag offentliggjorde Slottet at prinsessen venter barn i april neste år.

- Det var da hyggelig å høre, spesielt hyggelig for foreldrene, og kanskje for besteforeldrene også, sier ordfører Odd Reinsfelt i Bærum kommune til TV 2 Nettavisen.

Han ønsker de vordende foreldrene hjertelig til lykke med graviditeten.

Veldig fint for barn
Prinsesse Märtha Louise, hennes ektemann Ari Behn og lille Maud Angelica (1) flyttet til sitt drømmeslott i Lommedalen i Bærum kommune i januar i år.

Den gang uttalte Reinsfelt at stedet lå perfekt til for landets prinsesse.

- Hvis de er glade i turer i skog og mark, er dette et fantastisk sted. Det er fint for både ridning, friluftsliv og barn. Et flott utgangspunkt for unge mennesker, sa ordføreren til TV 2 Nettavisen.

Han mente dette var en eventyrprinsesses område.

- På graviditetskurs
Babyen som er på vei vil få mer enn nok plass til å leke på. Tomta i Lommedalen er nemlig på 5,7 mål. Hovedhuset er dessuten på 180 kvadratmeter, og skal etter planen utvides med rundt det dobbelte.

Dessuten tilbyr lokalsamfunnet mange spennende aktiviteter, ifølge ordføreren. Noe Märtha og Ari allerede har benyttet seg av.

- De har tatt del i aktiviteter i Lommedalen. Jeg hørte av en dame senest i går at hun hadde deltatt på samme graviditetskurs som prinsessen ved forrige graviditet, sier Reinsfelt.

Blir med til USA?
Spørsmålet er bare hvor mye tid det nye barnet får tilbringe i Bærum. Graviditeten endrer nemlig ikke noe på Märtha og Aris flytteplaner til USA.

Allerede i oktober flytter de til New York, men ifølge Slottet skal prinsessen være hjemme når hun skal føde i april.

Prinsessen skal føde på Rikshospitalet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.