RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Permittert ordfører Andreas Drarvik (Sp) i Suldal.
Permittert ordfører Andreas Drarvik (Sp) i Suldal. Foto: Mari Bangstad (TV 2 Nettavisen)

Ordfører nekter for sex-sjikane

Sist oppdatert:
Den permitterte Suldal-ordføreren Andreas Drarvik (65) forsvarte seg iherdig da ankesaken mot ham startet tirsdag.

Drarvik ble i februar frikjent i tingretten for sex-sjikane mot en 30 år gammel kvinne fra Sauda. Tirsdag startet saken i Gulating lagmannsrett, etter at frifinnelsen ble anket av statsadvokaten.

- Jeg har vært kvinnen til hjelp og støtte i flere år, og det har aldri vært i mine tanker å gjøre henne noe vondt. Jeg skjønner ikke grunnen for slike beskyldninger, sa Drarvik til Gulating Lagmannsrett, ifølge Haugesunds Avis.

Senterparti-ordføreren var i tingretten tiltalt for ti tilfeller av seksuell trakassering av den 30 år gamle kvinnen. Mellom august 2003 og januar 2005 skal han ha skrevet slibrige meldinger på kvinnens hus.

- Saken var en stor belastning forrige gang, og nå må min klient gjennom det samme igjen i fire dager i lagmannsretten. Det blir en påkjenning, sa Drarviks advokat, Anne Kroken, til TV 2 Nettavisen mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere