RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo-mann funnet død i Italia

Sist oppdatert:
Ingen spor etter mistenkelig dødsfall.

(iOslo.no) Politiet har nå innledet etterforskning etter at en 32 år gammel nordmann av eritreisk herkomst ble funnet død i Italia. Mannen ble funnet ved siden av jernbanesporene utenfor den lille byen Orte, 55 kilometer nord for Roma.

Mannen var bosatt i Oslo, og ble meldt savnet av familien 1. februar. Det er et mysterium hva mannen gjorde i Italia, men savnet-gruppa i politiet sier til iOslo at han trolig skulle besøke familie i Milano.

Mistenkelig dødsfall
- Det hadde ikke vært unaturlig at han dro til familien, men det hadde vært vanlig at han varslet om at han skulle komme først, sier Kjell Berg i politiets Savnet-gruppe til iOslo.no.

Italiensk politi fant mannen 1. februar. Da hadde han etter alt å dømme ligget over natta.

- Dette er nærmest å anse som et mistenkelig dødsfall. Foreløpig er det italiensk politi som har hånd om etterforskningen og alle fakta skal sjekkes ut. Han er identifisert av familien, og skal nå obduseres. Vi venter på hva italiensk politi vil finne i etterforskningen før vi eventuelt tar nye steg, sier Berg

Det har ikke kommet mange spor i saken, og ingen vitneobservasjoner tyder på at mannen ble dyttet av toget, men politiet anser likevel saken å være mistenkelig.

Mannen jobbet på Skedsmo, og har fått de beste skussmål av arbeidsgiveren. Han hadde akkurat fått ny jobb og egen leilighet, men hadde ifølge familien problemer med depresjoner og søvnproblemer.

Kan koble inn Kripos
Oslo-politiet vil nå ha jevnlig kontakt med Interpol i Roma for å få innsyn i etterforskningsdokumentene. Foreløpig vil politiet vente på resultatet av obduksjonen. Fordi Orte er en liten by med en liten politistasjon blir ikke obduksjonen gjennomført før 5. mars.

- Hva gjør dere dersom obduksjonen viser at skadene ikke stammer fra fall fra et tog?

- Da står vi muligens overfor en drapssak. Da vil vi umiddelbart ta kontakt med Interpol, og vi vil sannsynligvis koble inn Kripos, sier Berg.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere