RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo-mann savnet

Sist oppdatert:
En 31 år gammel doktorgradsstipendiat er savnet i Oslo. Har du sett ham?

Peder Magnus Haugen ble meldt savnet da han ikke kom på jobb ved Universitetet i Oslo sist mandag..

- Han er meldt savnet mandag av sin bror etter at han ikke møtte på jobb. Familien har uka som var og i helgen lett igjennom områder der han pleier å ferdes, uten at de har funnet ham. Også et helikopter har vært med i letingen sammen med politimannskaper, sier politibetjent Jørgen Syversen i Saknetgruppa/Kriminalvakta i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mye i marka
31-åringen er en lidenskapelig fluefisker, og tilbringer mye tid i Øst- og Nordmarka.

Ifølge politiet er 31-åringen opptatt av det meste i tilknytning til fluefiske - det være seg klekking av fluer tidlig på våren, islagte vann eller sondering av fisketerrenget. Men fiskeutstyret hans er funnet ubrukt hjemme. Politiet har også funnet hans mobiltelefon og pass hjemme.

- Etterforskning viser at de siste holdepunktene vi har er søndag (dagen før han ble savnet, journ. anm.) etter å ha vært inne på nettbanken. Det er tidsrommet etter klokka 11. 47 søndag og frem til han skulle vært på jobb som kan være spesielt interessant, sier Syversen.

Forsvant syklende?
Per Magnus Hauge er 173 cm høy og slank. Han har kort glatt, gråblondt hår, høy panne, blå øyne og snakker østlandsdialekt.

Han hadde trolig på seg en blå hettegenser med en lomme på brystet, eller en sort vindjakke uten hette, samt jeans da han forsvant . 31-åringen har ikke bil, men sykler på en sort Everest-sykkel, modell climber. Styret er spesielt, med blant annet kort stem.

- Vi har ikke funnet sykkelen hans, og den er sentral i etterforskningen. 31-åringen brukte denne som fast transportmiddel, sier Syversen.

Har du tips kan du kontakte Oslo politidistrikt ved Kriminalvakta/saknetgruppa på 22669966/2269189.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere