Gå til sidens hovedinnhold

- Oslo-mann trolig omkommet

Politiet i Oslo leter nå i Nordmarka etter den savnede Peder Magnus Haugen (31). Politiet tror han er omkommet.

Haugen har vært meldt savnet siden han ikke møtte på jobb til sin doktordisputasstilling ved Universitetet i Oslo mandag 15. mai.

Mandag gikk politiet ut med en etterlysning av 31-åringen og opplysninger om klesdrakt og sykkelen han trolig har brukt da han forsvant. 31-åringen er en ivrig fluefisker, og syklet ofte både i Nordmarka og Østmarka for å sjekke ut forholdene i småvannene. Tirsdag fant politiet sykkelen hans et stykke fra en av hovedferdselsårene i marka.

- På bakgrunn av at vi nå har funnet sykkelen hans og hvor lenge han har vært savnet, tror vi at vi nå leter etter en omkommet person, sier politibetjent Kjell Berg i Saknetgruppa i Oslo politidistrikt.

Det foregår nå søk med hund i det aktuelle området der sykkelen ble funnet. Hovedrednigssentralen er koblet inn i bildet, og det vil blir foretatt søk i vannene i området med dykkere.

- 31-åringen er en normal, oppegående fyr som er vant til å ferdes i marka, og som normalt har mye kontakt med familien sin, sier Berg.

Familien, politiet og et redningshelikopter har tidligere vært brukt i letingen etter den savnede i områder han ofte beveger seg.

Venner av 31-åringen har også startet en mailkampanje i forbindelse med at politiet har gått ut med savnet-meldingen.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg