RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo styggest i verden

Sist oppdatert:
Bare Irak og Hurghada er styggere. Se listen over de styggeste og vakreste reisemålene i verden.

(iOslo.no) Reisemagasinet ZINE Travel har kåret de styggeste og peneste reisemålene i verden. I en pressemelding sier redaktør Torild Moland Krogsrud at hun på ingen måte var overrasket over at turistmålet Hurghada vant kåringen, og ble det styggeste reisemålet. Oslo kom på en tredjeplass, og det har redaktøren følgende kommentar til:

Mange penere i Norden
- Det er jo ikke tvil om at Oslo ikke er en vakker by, og det er jo trist. Både Stockholm og København er penere å se til, og det har våre lesere sagt fra om, sier Moland Krogsrud til iOslo.no.

Blant de tingene leserne har trukket frem som negative sider med Oslo finner man: Stygge bygninger, møkkete, farlige gater, dyrt og kjedelig, mange tiggere og narkomane.

- Oslo sentrum er jo ikke vakkert. Man mangler en helhet, og det er det tydelig at leserne har funnet ut av. Samtidig skal det sies at for oss som bor her, så er det nok mange perler, som tilreisende ikke vet om. Som Kampen, eller marka og Grünerløkka, sier Moland Krogsrud.

Thailand vakrest
Leserne til magasinet var enige i at det peneste reisemålet i verden er Thailand. Lofoten ble kåret til det fineste i Europa, men fikk hard konkurranse fra solfylte strender over hele verden. Hawaii, Maldivene, Mauritius og Brasil toppet listen sammen med Thailand.

Les også: Oslo mangler utstråling

Verdens styggeste reisemål
Hurghada
Irak
Oslo
Moss
Kreta
Drammen
Norge
Warszawa
Tyrkia
Romania

Verdens vakreste reisemål
Thailand
Hawaii
Maldivene
Mauritius
Venezia
Brasil
Seychellene
Bali
Fiji
Roma

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere