*Nettavisen* Nyheter.

Oslo Taxi leter etter PC-tyv

Oslo Taxi beklager at en av deres kunder ble frastjålet en PC fra en av selskapets sjåfører. Nå har de satt i gang en intern jakt på synderen.

07.12.04 13:58

Kunden ble frastjålet datamaskinen mens han var inne på en bensinstasjon på Storo natt til mandag for å veksle penger til drosjeregningen. I stedet for å vente på betaling, kjørte sjåføren av gårde - med mannens PC og husnøkler.

Beklager tyveriet
- Denne episoden beklager Oslo Taxi på det sterkeste. Oslo Taxi gjør nå alt som står i vår makt for å spore opp den sjåføren som stjal vår kundes PC, sier styreleder Glenn Tuxen i Oslo Taxi til TV 2 Nettavisen.

Jakten på den forsvunne bærbære datamaskinen startet med full styrke tirsdag morgen. Den uheldige passasjeren manglet kjennetegn på drosjen, men videoopptak fra bensinstasjonen viste at det dreide seg om en sølvgrø Volvo V70 stasjonsvogn.

83 sølvgrå volvoer
Etter å sporet 83 slike biler i Oslo Taxi, fant man til slutt fram til at 18 slike hadde vært ute den aktuelle natta. Ved hjelp av bilder av sjåførene, håper Oslo Taxi til slutt å komme til bunns i saken.

- Disse opplysningene vil vi så overlate til politiet. Sånne sjåfører vil vi ikke ha, sier Roar Gransbråten i Oslo Taxi til TV 2 Nettavisen.

Styreleder Glenn Tuxen sier et oppslag i tirsdagens VG kan gi inntrykk av at denne hendelsen er noe selskapet aksepterer. - Ingen ting kan være lenger fra sannheten. Selskapet gjør alt som står i vår makt for å finne den aktuelle sjåføren og for å skaffe tilbake kundens PC, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.