20 år gamle Ingrid Jackson har blitt utsatt for hets, og det har fortsatt etter at hun sto fram i VG med saken.

– De har ikke stoppet hetsingen av meg. De finner hele tiden nye ting å ta meg på. Nå har de funnet bloggen min og ting jeg har gjort på internett før. De legger det fortsatt ut i gruppa si og synes det er hysterisk. De hetser og mobber utseendet mitt, sier Jackson til TV 2.

Les: Tusenvis rømmer fra Mannegruppa Ottar

Hun forteller at hun torsdag går til politiet og leverer anmeldelser.

– Da anmelder jeg hver enkelt som har skrevet grove trusler og stygge utsagn som ikke er greit i det hele tatt. Det er alvorlig, ikke bare for meg, men også for andre jenter, sier hun.

Les: Mannegruppa Ottar: Har fått trusler etter å ha blitt navngitt på blogger

Den lukkede Facebook-gruppen har mistet 12.000 medlemmer på ett døgn etter at skjermdumper fra kommentarfeltet begynte å florere på nettet. Det var etter at Ingrid Jackson oppfordret sine mannlige venner til å melde seg ut av den mannssjåvinistiske gruppa at det virkelig tok av.

Medlemmer av gruppa svarte blant annet med å poste en rekke uttalelser om 20-åringen, som blant annet oppfordret til voldtekt av henne og en 13 år gammel jente.

Les: Mannen bak Ottar-gruppa: - Trist at noe som var godt ment tar en slik vending

Administrator Kay Erikssen har imidlertid ikke planer om å legge ned Mannegruppa.

– Nei, vi kommer ikke til å legge ned gruppa. Vi gjør gode ting også, men det kommer bare ikke fram i mediene. Når jeg hører hva Isachsen sier så er jeg helt enig i at det er straffbart. Trusler er selvsagt ikke lov, sier Erikssen til TV 2. (©NTB)

Les: «Nei til Mannegruppa Ottar» har samlet inn 80.000 kroner til Barnekreftforeningen på et døgn