RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Outlaws-Henki inn i reklamebransjen

Sist oppdatert:
Outlaws-legenden Thore Henki Holm Hansen sier han har pensjonert seg fra MC-klubben Outlaws og satser på reklamebransjen i stedet.

60-åringen tar avstand fra klubben etter å ha vært medlem i hele sitt voksne liv. Nå begynner han på nytt, som forretningsmann.

- I disse dager registreres mitt nye firma Thore Enterprises AS. Der vil den daglige driften bestå av å selge og ha vedlikehold av neon reklameskilt. Derfor har jeg også fått en samarbeidsavtale med en bedrift i Drammen for selve skiltproduksjonen, sier Henki Holm Hansen til Drammens Tidende.

Holm Hansen også tatt ut patenter på nye beltesystemer for biler og militære kjøretøy. Han jobber med å skaffe investorer til prototypene på beltesystemene.

- På sikt tror jeg dette kan utvikle seg til å bli en god eksportvare. I så fall er Drammen høyaktuell som utsendingshavn, sier han.

Holm Hansen understreker at han ikke han noen planer om å bygge opp en ny avdeling av Outlaws i Drammen.

- Jeg er kun i Drammen av og til for å drive mine forretninger, understreker han.

Han gir fortsatt råd til klubben, som han hevder har sluttet med narkotika og annen kriminalitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere