RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Outlaws-sjef tilbake i Norge

Den tidligere Outlaws-sjefen Thore Henki Holm Hansen (59) kom fredag tilbake til Norge etter nesten sju år i fengsel i USA.

Holm Hansen var iført en blå, bredstripet dress da han landet på Gardermoen klokka 11.46 fredag, skriver VG Nett. Nå er han en fri mann.

- Det er deilig skal jeg si deg, og nå skal vi ha det moro framover. Men først skal vi rydde opp i dette rotet, og la de som er ansvarlige for dette svarte lerretet gjøre opp for seg, sier Holm Hansen til TVNorge.

Holm Hansen ble fengslet for sju år siden for å ha stukket av fra en amerikansk rettssak i 1997. Han var tiltalt for oppbevaring av 37 gram kokain. Han ble pågrepet i Belgia og utlevert til amerikanske myndigheter.

Varsler søksmål

59-åringen styrte tidligere store deler av MC-miljøet rundt Oslo. Han hevder å ha bevis for at Belgia har forfalsket utleveringsdokumenter, og han varsler nå søksmål mot belgiske myndigheter for 100 millioner kroner.

MC-miljøet legger han bak seg.

- Jeg går videre med mitt. Jeg vil støtte dem resten av livet, og jeg er stolt av den tiden og det jeg har gjort i klubben, men nå er det på tide for meg å gå videre. Men jeg støtter dem ut livet, sier Thore Henki Holm Hansen til TVNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere