RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Over 200 avhørt etter Førde-drapet

Foto: Politiet
Politiet har avhørt over 200 vitner etter at Anne Slåtten ble drept i Førde 6. juni, men politiet kan ikke si om det nærmer seg en pågripelse.

Søndag var det to uker siden den 22 år gamle sykepleierstudenten ble drept. I helgen har Kripos tatt seg fri fra drapsetterforskningen, men det lokale politiet har fortsatt med arbeidet sitt.

- Det kommer fortsatt inn tips til oss, og vi tar fortsatt inn nye vitner til avhør, sier lensmann Kjell Fonn i Førde til NTB.

Søndag hadde antall vitneavhør passert 200, ifølge Fonn. Lensmannen vil ikke si noe om politiet nærmer seg en gjerningsmann.

- Nei, jeg vil ikke spekulere i det, sier han.

Politiet fikk i helgen inn flere tips etter at de gikk ut med opplysninger om at den som drepte Anne Slåtten kan være skadd og muligens ha kloremerker.

Fortsatt har ingen flere meldt seg av de personene som er observert i nærheten av drapsstedet den morgenen Anne Slåtten ble drept. I tidsrommet fra 6.50 til 7.30 søndag 6. juni er det observert to eller tre syklister i området, to gående kvinner og en mørk personbil.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere