RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

Overgrepssiktet avhøres i pinsen

Sist oppdatert:
Over pinse vil politiet vurdere varetekt av mannen som er siktet for overgrep mot en 8-åring i Drammen. Mannen skal ha tatt seg inn gjennom jentas soveromsvindu.

Den åtte gamle jenta lå og sov i familiens villa i Drammen da en fremmed mann tok seg inn på soverommet hennes natt til lørdag.

Politiet er fortsatt svært tilbakeholdne med informasjon om saken, og det er fremdeles uvisst hvilken grad av overgrep jenta er utsatt for. Hun ble lørdag sendt til en medisinsk spesialenhet på Ullevål sykehus.

Mens alle lå og sov skal mannen ha tatt seg inn i familiens villa. På soverommet til jenta skal han ha forgrepet seg seksuelt, opplyste politiet til Drammens Tidende. Mannen i 20-årene ble pågrepet etter kort tid og sitter nå i arresten på Drammen politistasjon, siktet for seksuelle overgrep.

Stor påkjenning
Politiet ble oppringt ved 05-tiden. Jenta hadde like før varslet foreldrene om det hun hadde opplevd. Mannen var da forsvunnet fra huset, men søk med hund gjorde at han ble raskt funnet.

Politiet vet foreløpig ikke i hvilken grad den siktede og familien kjente hverandre fra før.

– Saken er åpenbart en stor påkjenning for familien. At noen tar seg inn i hjemmet deres og inn på rommet der et barn sover må være en påkjenning, sa førstebetjent ved kriminalavsnittet i Drammen, Ole Thomas Bjerknes, til Drammens Tidende lørdag.

Varetektfengsles over pinse?
– Vi har ikke foretatt noen avhør i natt, men vi vil snakke mer med ham i løpet av helgen, opplyser operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Magne Lie til TV 2 Nettavisen.

Den siktede sitter søndag i arrest i Drammen.

– Det er ikke noe nytt i saken nå, bortsett fra at vi vil vurdere varetekstfengsling over pinse, opplyser operasjonsleder Magne Lie.

Den antatte gjerningsmannen har vært i kontakt med politiet tidligere, men da har det ikke vært snakk om sedelighetssaker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere