RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overgrepssiktet trønder (39) blir løslatt

En av de åtte mennene som er siktet i en omfattende overgrepssak i Trøndelag, vil bli løslatt når fengslingsperioden utløper.

Politiet vil ikke be ikke om forlenget fengsling for den 39 år gamle trondheimsmannen som er siktet for besittelse og deling av overgrepsbilder. Han ble varetektsfengslet i to uker siden og har sittet i isolasjon. 39-åringen blir løslatt når fengslingsperioden løper ut, skriver Adresseavisen.

Mannen nekter straffskyld.

– Det ligger i sakens natur at det ikke er fare for bevisforspillelse mer. Fra vårt ståsted er det ikke overraskende at han blir løslatt, sier forsvareren, advokat Torfinn Svanem.

Til sammen er åtte personer siktet i saken. Ifølge kjennelsen fra forrige fengslingsmøte, har 39-åringen deltatt i chattevirksomhet. Selv hevdet han at det må ha vært en venninne av ham som utførte chattingen.

Politiet har opplyst at saken mot 39-åringen har utspring i et annet politidistrikt, og at han ikke kan knyttes til de andre siktede i sakskomplekset.

To av de medsiktede fremstilles for fornyet fengsling torsdag. I tillegg fremstilles en 34-åring som ble pågrepet onsdag, som den siste siktede i saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere