RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INGEN SIKT: Slik så den overlastede Toyotaen ut bakfra. Ikke bare manglet føreren sikt, bilen var også svært baktung.
INGEN SIKT: Slik så den overlastede Toyotaen ut bakfra. Ikke bare manglet føreren sikt, bilen var også svært baktung. Foto: Politiet i Østfold

Overlastet bil måtte stoppes av politiet

Sist oppdatert:
Var lastet med 300 kilo matvarer.

Lørdag ettermiddag var det mange sjåfører på E6 i Østfold som syntes denne bilen så vel overlastet ut. Etter tips rykket politiet ut, og fikk omsider stanset sjåføren ved Rygge, like etter klokken 14, skriver Fredrikstad Blad. 

Bilen var svært baktung, og ble tauet inn til biltilsynet, det den ble veid. Det viste seg at den var lastet med matvarer som tilsammen veide over 300 kilo. 

- Det var ikke plass til mye annet. De som var ute sa at de først så alle varene og etterhvert fant de også to passasjerer under alt sammen. De hadde vært og handlet, men jeg vet ikke hvor, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Tom Sandberg til VG.

Han forteller at førerens kontroll er tilnærmet lik null med denne lasten. Forhjulene kan ikke styres, og all tyngden ligger bak, noe som gjør denne bilen svært trafikkfarlig. 

Føreren av bilen ble anmeldt, og fikk naturligvis ikke kjøre varene sine hjem. Han og de andre passasjerene måtte dermed ringe venner og kjente for å få meg seg dagens innkjøp hjem. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere