RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

P-bot etter bildrapssak

Etter å ha hørt hjerteskjærende historier i retten, om livet etter at et familiemedlem ble revet bort, ble pårørende og deltakere i en bildrapssak på Notodden møtt med parkeringsbot.

Nesten alle som var tilstede i retten i går, og som hadde parkert på den store parkeringsplassen rett ovenfor Tinn og Heddal tingrett, ble ilagt 500 kroner i parkeringsbot. Ifølge parkeringsvakten og Notodden kommune hadde minst ti personer brutt bestemmelsene og overtrådt tidsbegrensningen på to timer.

Bøtene ble ikke oppdaget før retten ble hevet for dagen og flere av de pårørende og andre som ble bøtelagt ble både oppgitt og forbannet. Noen mente bota var en ekstra belastning på en allerede tung dag. Flere uttalte at de ville nekte å betale boten.

Retten hadde akkurat avsluttet vitneførselen av mor og far til 18-åringen som omkom i ulykken natt til påskeaften 2004. Sjåføren (18) står tiltalt for uaktsomt drap. Stemningen i retten var svært beveget. Advokat for den tiltalte 18-åringen, Sigurd J. Klomsæt reagerte kraftig da han oppdaget parkeringsboten, skriver Telemarksavisa.

- Dette er helt meningsløst. Her kommer vi ut fra en svært belastende sak og så skal vi, og særlig de pårørende, bli belastet med en bot i tillegg. Dette er dårlig skjønn, sa Klomsæt, som rev boten i fillebiter foran de ti andre som hadde fått bot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere