RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På boligjakt? Dette huset kan du få nesten helt gratis. Det fins bare én hake

Det kan ikke står der det står i dag.

Nordlys.no: Helt siden Raymond Harland og Willy Olsen bygde Finnsnes bilsenter i 1999 har de slitt med plassmangel med tanke på parkeringsplasser. Det er nå i ferd med å endre seg.

- Vi fant tidlig ut at vi hadde for lite plass. Vi har alltid hatt god kontakt med naboen ved siden av, derfor sa vi at han måtte si ifra til oss om han noen gang skulle bestemme seg for å flytte. Da ville vi nemlig gi ham en god pris for huset, sier Harland til Nordlys.

Vil bygge p-plasser

Og rett som det var så bestemte naboen seg for å flytte i fjor sommer. Harland og kompanjongen slo til, og de har siden vært de rettmessige eierne av huset.

Det er bare det at de ikke har bruk for det.

- Vi vil jo bare benytte oss av plassen til å lage ekstra parkeringsplasser. Derfor tenkte vi som så, at hvis noen nevenyttige folk skulle kunne bruke materiellet fra huset til noe, må de få lov til det, sier Harland.

Stor bruksnytte

Ifølge bilgründeren har det relativt nylig blitt skiftet tak, vinduer og dører på huset, i tillegg til at balkongen skal være helt flunkende ny.

- Hvis man får ordnet det, kan man jo til og med flytte hele huset. Det er bare fantasien som setter grenser.

Han mener tilbudet, som ble omtalt første gang i Folkebladet på fredag, har potensialet til å bli en vinn-vinn-situasjon for alle parter.

- Det er klart, vi sparer jo noen kroner og øre hvis noen hjelper oss å bli kvitt huset, men vi tenkte først og fremst på at dette kunne være noe samfunnsnyttig som kunne komme noen andre til gode, sier Harland.

- Første mann til mølla

Og om du skulle være interessert bør du kanskje ikke sitte så alt for lenge på gjerdet.

- Det er første mann til mølla. Den første som melder interesse og spikrer en avtale rundt huset vil få tilslag på det, sier Harland, som ikke vil stille noe krav til den eventuelle "kjøperen".

- Men vi håper jo at huset kan bli noe positivt som kan benyttes av andre, i stedet for at vi rett og slett bare skal rive det ned og kaste det.

Les flere nyheter på Nordlys.no her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere