*Nettavisen* Nyheter.

På bryllupsreise med pengekoffert

Ari Behn snakker ut om presset fra Se og Hør. Blant annet måtte han og Märtha dra på bryllupsreise med en koffert full av penger.

14.02.07 09:45

(SIDE2): Se og Hør-forfatter Håvard Melnæs skriver i sin bok om hvordan Se og Hør har fått tilgang til kontoutskriftene til Märtha og Ari.

Bakgrunn: - Jeg har sett Märthas kontoutskrifter

Nå snakker en av hovedpersonene ut om overvåkingen.

«Jeg har i mange år vært fullt klar over at kortbruken min ble lekket. Derfor sørget jeg også for å bytte bank i 2004, etter ulike oppslag og lekkasjer. Men allerede i 2002 var vi klar over problemet», skriver Ari Behn i en e-post til Dagens Næringsliv.

Les også: - Vi lo av Aris saldo

- Dro med kofferten full av cash
Ari har også i Dagbladet uttalt seg om saken via e-post:

«Dette er en virkelighet vi har måttet forholde oss til i mange år. Derfor reiste vi på bryllupsreise med kofferten full av cash og kjøpte flybillettene kontant. Slik unngikk vi overvåkningen den første måneden», skriver Behn til avisen.

«Det førte til en rekke pussige situasjoner rundt om i verden hvor folk tok oss for å være et par på rømmen. Jeg mener, hvem er det som kjøper flybilletter kontant og på stående fot kaster seg på første og beste fly overseas? Men i ettertid er det naturligvis en god historie», skriver Behn i e-posten til Dagens Næringsliv.

- Forsvaret lekket opplysninger
Til Dagens Næringsliv skriver Behn også om hvordan Forsvaret har lekket opplysninger om ham.

«Det er selvfølgelig kleint at de vet hvor ofte jeg handler grønnsaker på helsekost», skriver Behn om at Se og Hør har fått tilgang til kontoutskriftene hans. «Men jeg synes det er vel så betenkelig at bladet fikk folk i Forsvaret til å lekke sesjonspapirene mine», skriver han videre.

Sjefen for presse- og informasjonsavdelingen i Forsvarsstaben, Birgitte Frisch, mener dette er uakseptabelt. Saken er alvorlig for Forsvaret mener hun, og vil nå finne ut av hva som har skjedd.

Sjefredaktør Odd Johan Nelvik i Se og Hør vil ikke kommentere påstandene.

Mer om boken:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.