RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrepet etter dødsfall

Sist oppdatert:
Politiet har pågrepet en mann etter dødsfallet i Folldal.

Ifølge politiet pågrep de tirsdag en mann i forbindelse med Ferdinand Meyer Grønvold (23) som ble funnet død inne på Skogly kafé i Folldal søndag 1. juni år.

- Politiets avhør og tekniske undersøkelser har nå ført til en pågripelse av en mann i 20-årene fra distriktet. Mannen er tidligere avhørt i saken, sier lensmann Geir J. Brun ved Alvdal og Folldal lensmannskontor, i en pressemelding.

«Siktede er foreløpige siktet etter straffelovens § 239 og flere forhold i vegtrafikkloven ved at han natt til søndag 1. juni i Folldal sentrum kjørte en uregistrert motorcrossykkel slik at passasjer Ferdinand Meyer Grønvold omkom som følge av skader han pådro seg. Lensmann Geir Brun bekrefter at det skjedde et trafikkuhell natt til søndag 1. juni hvor både siktede og avdøde var innblandet.

- Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi mer detaljer om hvordan selve trafikkulykken skjedde. Vi har gjort et nytt beslag av en motorcrossykkel hos siktede og videre undersøkelser og avhør kan bringe nye fakta om hva som skjedde natt til søndag, avslutter Brun.», står det i pressemeldingen.

Obduksjonsrapporten viser at 23-åringen døde av store skader i bryst- og lungeregionen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere