Pågrepet etter flukt på traktor

Foto: (Foto: Knut Falch / SCANPIX)

En mann ble torsdag kveld pågrepet i Sør-Trøndelag etter å ha hogd etter politiet med øks og deretter forsøkt flykte i traktor.

Mannen i 30-årene ble pågrepet av politiet i Sør-Trøndelag ved 20.20-tiden på veien som går fra Hommelvik til Selbustrand. Han hadde stjålet en traktor med en snøplog foran og kjørte i retning Selbusjøen. Flere politipatruljer jaktet på tyven, og politiet stengte veien med en tømmerbil.

Da mannen oppdaget tømmerbilen forsøkte han å snu traktoren, men politiet kom da til og klarte å pågripe ham. Han ble torsdag kveld transportert til Trondheim for å settes i arresten.

Adresseavisen.no skriver at mannen er i 30-årene og kommer fra Trondheim. Han skal være narkoman og godt kjent av politiet fra flere vinningsforbrytelser. Utgangspunktet for politijakten torsdag kveld skal være en trafikkontroll tidligere på dagen der det ble funnet narkotika i en bil.

Da politiet senere ville ransake en hytte, truet og hogg mannen etter en politimann med en øks.

Mannen forsøkte å stjele en bil, men da dette ikke lyktes tok han en traktor og kjørte av sted. Politiet satt i gang en større aksjon og forberedte seg blant annet på å bruke gass hvis mannen ikke ble stoppet på annen måte.

(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.