RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrepet etter rullator-ran

Sist oppdatert:
Nok en gang er en eldre kvinne med rullator utsatt for grov veskenapping. Kort tid etter tyveriet ble to mistenkte fakket.

(iBergen.no) Kvinnen satt rolig på en benk med rullatoren parkert foran seg, da en ung mann så sitt snitt til å snappe med seg vesken hennes. Trolig har han hatt en passiv medsammensvoren som sto like ved.

- Tyveriet skjedde utenfor Posten ved Rema 1000 i Gravdalsveien i Bergen klokken 12.13. Innholdet i vesken er ennå ikke klarlagt, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnes ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Tyven er en mann rundt 18 år, ikledd mørk blå jakke, lue eller caps med en hvit stripe og brune bukser. Han løp i retning Furukollen. Tyv nummer to er ennå ikke beskrevet. Politistyrker jaget de to mennene i Gravdals- og Nygårdområdet.

En time ut i jakten ble to menn pågrepet, mistenkt for tyveriet.

- To menn er pågrepet. Jeg går utifra at de passer beskrivelsen. Jakten er nå avsluttet og de mistenkte blir satt i fengslig forvaring, før vi sjekker hva som videre skal gjøres, sier Aarnes.

I vår skjedde et lignende ran av en eldre kvinne med rullator. Den gangen var gjerningsmennene to tenåringer. Med ranet friskt i minne er operasjonslederen oppgitt.

- Dette er noe vi ikke synes om, sier Aarnes.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere