RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrepet etter «villmannskjøring» i skolegård - mistenkt for forsøk på minibank-ran

FORSØKT RANET: Minibanken på Storslett er forsøkt ranet. En person er pågrepet og mistenkt.
FORSØKT RANET: Minibanken på Storslett er forsøkt ranet. En person er pågrepet og mistenkt. (Google)
Sist oppdatert:
- Politiet ser svært alvorlig på saken.

(nordlys.no): Like før klokken åtte tirsdag morgen fikk politiet melding om det som beskrives som villmannskjøring i skolegården på Storslett skole i Nordreisa.

Pågrepet

Politiet rykket ut og pågrep en person, som tirsdag ettermiddag sitter i arresten. Vedkommende er mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

- Personalet ved skolen skal ha vært i direkte kontakt med personer knyttet til hendelsen. Politiet ser svært alvorlig på saken, da det også skjedde i et tidsrom der barn normalt er på tur til skolen, sier Joachim Bakke, politioverbetjent i politiet i Nord-Troms til Nordlys.

Minibank

Den pågrepne personen er også mistenkt for å ha stått bak et forsøk på å rane en minibank på Storslett, opplyser Bakke videre.

- Det er ikke noe som tilsier at gjerningspersonen klarte å få med seg noen penger. Vedkommende er kjent for politiet, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere