RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EIRIK HAGESÆTER

Pågrepet for drapsforsøk søndag - nå er de løslatt

Sist oppdatert:

(BA.no): Søndag kveld ble tre menn pågrepet på Laksevåg, mistenkt for drapsforsøk. Tirsdag ble de løslatt.

– Det er løslatt for kort tid siden, etter avhør av alle tre, sier jourhavende politiadvokat, Laila Skeide, til BA.no, tirsdag kveld.

De tre er siktet for legemsbeskadigelse med særdeles farlig våpen. – Siktelsen er ikke frafalt, sier Skeide, som ikke ønsker å kommentere hvorfor de tre løslates.

Blødde fra munnen
Det var ved 1700-tiden søndag at politi og ambulanse rykket ut til en adresse på Laksevåg etter melding om at en person blødde fra munnen.

– Vi fikk melding om at en mann skulle være stukket med kniv i halsen, bekreftet operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Ronny Lentføhr, til BA.no søndag.

Mannen ble fraktet til Haukeland sykehus med lettere skader.

Bevæpnet politi rykket ut
Klokken 1753 opplyste Lentføhr at tre menn var pågrepet uten dramatikk.

– De er i aldersgruppen 30-45 år, mistenkt for drapsforsøk. Alle de involverte skal ha kjent hverandre fra før, sa Rigmor Isehaug, leder for vold- og sedelighetsseksjonen ved Hordaland politidistrikt til BA.no mandag.

Senere mandag kveld opplyste jourhavende politiadvokat at de tre var siktet for legemsbeskadigelse med særdeles farlig våpen.

Les flere saker i Bergensavisen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere