RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrepet i Hamburg for taxivoldtekt i Skien

Foto: Ørnulf Holen (Telemarksavisa)
Sist oppdatert:
En 26 år gammel mann er siktet for voldtekten som skjedde i en pirataxi november i fjor.

Det opplyser Telemark politidistrikt onsdag morgen.

Det var natt til søndag 5. november i fjor at en kvinne meldte fra til politiet at hun hadde blitt voldtatt i en pirattaxi i Skien.

- Telemark politidistrikt har etterforsket straffesaken, og har siktet en 26 år gammel mann for voldtekten, skriver politiet i en pressemelding.

Les saken i ta.no

Pågrepet i Hamburg
Den siktede er fra Irak og er asylsøker i Norge. Den 26 år gamle mannen forlot Norge samme dag som voldtekten ble anmeldt til politiet.

- Siktede har vært etterlyst i Schengenområdet og internasjonalt. Han ble pågrepet av tysk politi i Hamburg, og ble begjært utlevert til Norge, står det i pressemelding.

Videre etterforskning

Tirsdag denne uka var to etterforskere fra Familievolds- og SO-teamet i Telemark politidistrikt i Hamburg for å pågripe siktede og frakte ham til Norge. Han ble transportert til Norge med fly fra Hamburg, og ankom Oslo Gardermoen lufthavn tirsdag.

- Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av uken, melder telemarkspolitiet.

Det gjenstår fremdeles noe etterforskning i saken blant annet avhør av siktede, svar på DNA-prøve av siktede og avhør av et vitne.

Les flere saker fra Telemark her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere