RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Påkjørt av cabincruiser - alvorlig skadd

Sist oppdatert:
En kvinne er livstruende skadd etter at jollen hun satt i ble kjørt i senk av en cabincruiser utenfor Stavanger i natt.

Ulykken skjedde i 4-tiden natt til søndag. Via AMK fikk politiet melding om at en kvinne lå i sjøen og var muligens påkjørt av en båt ved Langøy øst for Hundvåg.

- Vi rykket ut med luftambulanse og politibåt. Da vi kom frem viste det seg at hun var bevisstløs og i forkommen tilstand. Legen jobbet med henne der ute og situasjonen er fremdeles uavklart, forteller operasjonsleder Kjell Arne Sletthei ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ved 09.15 tiden var kvinnens tilstand fremdeles alvorlig.

- Utover det er det ingen nye opplysninger i forbindelse med hendelsen, opplyser politiet til TV 2 Nettavisen.

Politiet fikk raskt avdekket at den skadde kvinnen var passasjer i en liten jolle som kort tid før hadde blitt kjørt i senk av en stor cabincruiser. De to i jollen havnet i vannet og politiet mistenker begge båtførerene for å ha kjørt i beruset tilstand.

- Vi har innbragt tre personer. Båtføreren i jolla, samt eier og båtfører i cabincruiseren. Vi etterforsker saken videre, sier Sletthei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere