RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parkeringsbråk og senterboikott

Sist oppdatert:
Kundene ved Manglerud senter er rasende fordi CityPark bøtelegger parkerte biler som er i kontakt med oppmerkingen.

Klagene hagler inn til ledelsen ved Manglerud senter etter at parkeringsselskapet CityPark tok over kontrakten etter det konkursrammede P24. Nå truer mange med å boikotte kjøpesenteret, skriver Nordstrands blad.

Felles for alle som har fått bot er at de har parkert på oppmerkede plasser, enten på parkeringsplassen ute eller inne i parkeringshuset, i god tro om at de har fulgt parkeringsselskapets regler. Etter endt handletur har de imidlertid funnet en bot på 500 kroner på ruta, uten en forklaring på hvorfor de har fått boten.

– Det har i ettertid vist seg at man blir bøtelagt dersom et av hjulene er i kontakt med oppmerkingen, så det kan hende at det var tilfellet for meg også, sier kunde Ruth Karin Helvig til Nordstrands blad.

Hun tør ikke bruke senteret lenger, av frykt for å få flere parkeringsbøter.

Mange andre har også mottatt bøter av samme grunn. Dersom én bil har parkert litt utenfor oppmerkingen har det forplantet seg, og opptil ti biler på en rekke har fått bot. På parkeringsselskapets skilt står det at det er tillatt å parkere på oppmerkede plasser, men at det ikke er lov å være i kontakt med oppmerkingen, er det få som er klar over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere