RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅSKEKRIM: Hvem drepte Hilde Voss?

Sist oppdatert:
Du har muligheten til å vinne en ny mobiltelefon hver dag i påsken. Bryn deg på påskekrimmen her.

I hele påsken kan du delta i Nettavisen og Chess' store påskequiz. Hver dag i hele påsken kan du vinne en Samsung F330 Ice White, mens én heldig vinner stikker av med en Nokia N95 Black 8GB GPS.

Den første premien ble delt ut mandag 10. mars. Fra og med fredag 14. mars vil du hver dag få en krimgåte og neste del av historien «Mordet på kongen», som må løses for å være med i trekningen av hovedpremien.

Historien bygges ut hver dag, og daglig er det en krimgåte du må løse for å være med i trekningen av den daglige premien. Alle som deltar i påsken er med i trekningen av hovedpremien. Jo flere ganger du deltar, jo større sjanse har du til å vinne hovedpremien. Den trekkes ut blant alle som har hatt riktig svar i løpet av påsken (fra fredag 14. mars til og med mandag 24. mars).

Første del av krimgåten finner du her.
Svaret var: C5

Andre del av krimgåten finner du her.
Svaret var: Place de Concorde, Paris

Tredje del av krimgåten finner du under:
Politiet har fire mistenkte i saken: Pia Haraldson, Peter Olson, Siri Evensen og Kjartan Hagen. Naboen til avdøde Hilde Voss, Siri Evensen, har vært bortreist, men politiet fikk tak i henne søndag og gjennomførte et avhør. Under følger et utdrag av avhøret.

Hvordan kjente du avdøde, Hilde Voss?
- Hun var min nabo og vi spilte sjakk noen ganger.

Vi har en vitneuttalelse på at du skulle spille sjakk med Hilde Voss torsdag ettermiddag, stemmer dette?
- Ja, vi hadde en avtale - men jeg avlyste den fordi bandet mitt fikk en spillejobb i Stockholm. Vi spilte fredag kveld og dro hjem sent lørdag. Ringte henne og sa at jeg ikke kunne komme innom.

Har du noen som kan bekrefte det?
- Bandet kan bekrefte at vi spilte, eller så kan du spørre noen av de hundre som så konserten.

Når dro dere til Stockholm?
- Vi dro på torsdag kveld, det var derfor jeg sa til Hilde at vi ikke kunne spille fordi jeg måtte dra. Noe jeg også gjorde.

Har du nøkkel til leiligheten til Hilde Voss?
- Nei, men hun bruker aldri å løse utgangsdøra. Hun var sløv slik, sikkert fordi hun hadde en slik smekklås der hun bodde før.

Kjenner du Kjartan Hagen?
- Ja, jeg har spilt mot ham flere ganger. Han er ganske forutsigbar når det gjelder sjakk, forresten. Han gjør alltid det samme.

Kjenner du til siciliansk forsvar?
- Øh, hva da? Jeg er ikke god, altså - spiller bare for gøy.

Hva gjorde du etter at konserten i Stockholm var ferdig?
- Vi festet på en jazzpub, husker ikke hva den het - men den lå i Gamla Stan. Britiske The Monotones spilte og jeg ble med vokalisten hjem.

Politiets undersøkelser bekrefter at bandet til Siri Evensen spilte fredag kveld i Stockholm og at de dro hjem lørdag. Bandet spilte på The Dubliner i Smålandsgatan 8 i Stockholm. Flere vitner kan bekrefte at Siri Evensen spilte der fredag kveld og at de festet senere på en jazzpub i Gamla Stan.


Vis større kart

Politiet trenger hjelp til å finne ut om Siri forteller sannheten og hva vokalisten heter for å sjekke opp hele hennes historie.

Send navnet på puben og vokalistens navn til paal.nisja@nettavisen.no innen mandag 17.mars klokken 12.00, skriv påskequiz 8 i emnet.

Vinnere blir offentliggjort etter påsken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere