RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅSKEKRIM: Hvem drepte Hilde Voss?

Sist oppdatert:
Nettavisens påskekrim gir deg hver dag i påsken muligheten til å vinne en ny mobiltelefon. Vær med på krimgåten her.

I hele påsken kan du delta på Nettavisen og Chess' store påskequiz. Hver dag i hele påsken kan du vinne en Samsung F330 Ice White, mens én heldig vinner stikker av med en Nokia N95 Black 8GB GPS.

Den første premien ble delt ut mandag 10. mars. Fra og med fredag 14. mars vil du hver dag få en krimgåte og neste del av historien «Mordet på kongen», som må løses for å være med i trekningen av hovedpremien.

Historien bygges ut hver dag, og daglig er det en krimgåte du må løse for å være med i trekningen av den daglige premien. Alle som deltar i påsken er med i trekningen av hovedpremien. Jo flere ganger du deltar, jo større sjanse har du til å vinne hovedpremien. Den trekkes ut blant alle som har hatt riktig svar i løpet av påsken (fra fredag 14.mars til og med mandag 24.mars).

Første del av krimgåten finner du her
Svaret var: C5

Andre del av krimgåten finner du her
Svaret var: Place de Concorde, Paris

Tredje del av krimgåten finner du her
Svaret var: Ryan og Stampen Pub.

Fjerde del av krimgåten finner du her
Svaret var: Er du der? - Pierre

Femte del av krimgåten finner du her
Svaret var: 111

Sjette del av krimgåten finner du her:
Svaret var: sykepleieruniform

Syvende del finner du her
Svaret var: Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg

Åttende del finner du her
Svaret var: Siri Evensen er den sannsynlige løgneren, ettersom hun ikke har fortalt at hun var inne i ieligheten til Hilde Voss torsdag kveld.

Niende del finner du her
Svaret var: bokorm

Tiende del av krimgåten finner du her:
Politiet vet at Hilde Voss var gravid og har en teori om at faren til barnet var enten Kjartan Hagen eller Peter Olsen. Samtidig har de oppdaget at Siri Evensen løy om torsdag ettermiddag. Flere spor har ledet politiet til å tro at navnet Pierre, Concorde-plassen, en video av Siri og Hilde, en tidligere abort og siciliansk forsvar kan være relevant.

Peter Olsen ringte politiet selv søndag formiddag. Her er hans samtale nedskrevet av politibetjenten som mottok den:

- Du, angående det drapet på Hilde Voss. Dere finner sikkert det ut snart, men jeg hadde et forhold til henne. Grunnen til at jeg ikke sa noe var at jeg ikke ville at min kone skulle få vite det. Hun Siri har sikkert fortalt det til dere, men jeg tenkte at jeg burde informere om det selv. Siri har jo deltatt selv flere ganger i de greiene vi har holdt på med, og - nei - jeg er ikke stolt av det. Slik er det nå bare nå.

Politibetjent: Vi har fått bragt det på rene at Hilde Voss var gravid, visste du dette?

- Nei, det visste jeg så absolutt ikke. Hvis du sier jeg kunne vært faren kan det sikkert stemme. Nå må jeg gå, min kone er på vei inn igjen i hytten.

Siri Evensen benektet etter politiets samtale med Peter Olsen at hun hadde deltatt i noe som helst seksuelt med ham og Hilde Voss:

- Nei, han er jo den sløveste i gården. Sikker på at han ikke mente Pia? Han ser vel ikke forskjell på oss.....

Pia Haraldson ble så innkalt til nytt avhør.

Vi har fått en påstand om at du skulle hatt et trekantforhold til Peter Olsen og Hilde Voss. Stemmer dette?

- Vi gjorde det en gang, på den festen hvor hun Siri ble så full at hun ikke visste hva hun drev med. Hun sovnet på sofaen og Kjartan tok henne med på sykehuset fordi han trodde hun måtte pumpes. Jeg var så full selv at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, og så begynte Hilde å snakke om at Peter var som Place de Concorde. Jeg skjønte jo at hun tullet med obeliksen der, hun var sykelig opptatt av den. Så ble det bare noen greier, noe som jeg har prøvd å glemme. Beklager at jeg ikke fortalte det, men jeg trodde liksom ikke det var veldig relevant. Jeg har aldri fortalt det til Kjartan, og Hilde lovte at hun ikke skulle si noe heller.

Politiet har funnet et siste spor de mener kan være relevant. I siste side av adresseboken til Hilde Voss på hennes arbeidsplass er følgende skrevet:

«Othello er Pierre. Pierre er Concorde. Havfruens herre visste det hele tiden. Det var derfor jeg måtte gjøre det. Må huske å spørre han om den siste gåten:

1
11
21
1211
111221
312211
13112221

Jeg må finne ut hva den neste linjen er.

Hva er svaret på gåten? Send svaret til til paal.nisja@nettavisen.no innen mandag 24.mars klokken 12.00, skriv påskequiz 15 i emnet.

Vinnere blir offentliggjort etter påsken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere