RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pass opp for bagasjetyver

Kvinne stjal fire kofferter fra rullebåndet.

(iBergen.no) Det fikk Hege Tvedt erfare da hun reiste fra Oslo til Bergen 28. januar, skriver Bergensavisen. Da hun hadde landet på Flesland, fant hun aldri igjen bagasjen. SAS forsikret henne om at det bare var skjedd en feil, og at bagasjen ville komme med et seinere fly. I mellomtiden kunne Tvedt reise tilbake til Oslo slik som planlagt.

Men da kofferten til slutt dukket opp ble den stående ved rullebåndet i flere timer. Overvåkingsbildene fra Flesland viser at rundt klokken 1930 spaserte en kvinne med en tralle inn i ankomsthallen. Kvinnen satte fra seg en koffert og forsynte seg like godt med fire nye.

Politiet kjenner ikke identiteten til kvinnen, men sier saken vil bli etterforsket. Når det gjelder Tvedts bagasje, vil SAS Ground Services erstatte den med 9 000 kroner. Den summen er Tvedt ikke helt fornøyd med. I kofferten hadde hun nemlig verdier for hele 35 000 kroner.

Stasjonssjef i SAS Ground Services, Oddmund Sylta, sier de nå vil legge om rutinene og dessuten vurdere saken på ny.

- Vi har lenge ønsket å avgrense tilgangen til bagasjeområdet. Det jobber vi med. Men da må vi gjøre endringer i bygget. En koffert stjålet er en for mye. Jeg har full forståelse for at hun reagerer, sier han til avisen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere