RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pøbler ødela bryllup

Sist oppdatert:
Mens brudeparet og gjestene hygget seg på ungdomshuset, gikk pøbler løs på de parkerte bilene. Politiet dukket aldri opp.

Seks biler ble ramponert under bryllupet på Sandvin i Bø i Telemark lørdag. Det anslås at pøblene har gjort skader for mellom 100.000 og 150.000 kroner, skriver avisa Varden. Brudeparet Åse og John Bærø - hun fra Stord og han fra Sauherad - er fortvilte etter hendelsen på det som skulle være deres store dag.

- Dette var et skår i gleden, ingen tvil om det. Vi var akkurat ferdig med middagen og skulle fortsette festen, da vi oppdaget dette, sier John Bærø til Nettavisen.

Bilene var ripet opp med en skarp gjenstand, trolig nøkler eller kniv.

Ekstra skuffet er brudgommen over at politiet aldri dukket opp. Politiet i Midt-Telemark har vaktsamarbeid, og denne kvelden var patruljen i Seljord. To timer etter at hærverket ble varslet, ringte politiet og sa at de likevel ikke kunne komme.

- Hærverket er anmeldt, men det er vel tvilsomt om de får tak i gjerningsmennene, sier Bærø.

Brudeparet og 45 gjester satt i kjelleren på ungdomshuset og inntok middagen da noen gikk løs på bilene. Det var brudgommens datter som oppdaget hærverket da hun skulle ut i bilen å hente en jakke. Klokka var 21.50. Blant de ødelagte bilene var en Ford Mondeo og en Citroën 2007-modell, skriver Varden.

Brudgommen sier han tror det dreier seg om rene pøbelstreker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere