RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petter Nome blir frifant

Petter Nome går fra stillingen som kommunikasjonssjef i Flyktninghjelpen etter to år. - Jeg skal få ned turtallet, sier han.

Nome har sin siste arbeidsdag for den humanitære organisasjonen i morgen, torsdag. Så tar han sin frakk og går – ut i det uvisse.

- For mye jobbing
- Jeg har ingen konkrete planer for hva jeg skal gjøre nå, sier Petter Nome til TV 2 Nettavisen.

Men noe sabbatsår vil han ikke kalle det.

- Nei, jeg skal vel kanskje freelance litt. Men først og fremst skal jeg få ned turtallet og bruke mer tid på familie og venner. Det har vært i overkant mye jobbing i lang tid, sier Nome.

Og det kommer nok både kjæresten Hilde Hummelvoll og hans egne barn fra et tidligere ekteskap til gode.

Avviser ikke NRK
NRK-veteranen forlot Marienlyst våren 2003 fordi hans arbeidsgiver ikke likte at Nome flagget sitt sterke engasjement mot Irak-krigen. Han avviser likevel ikke at han kan komme tilbake på skjermen for statskanalen.

- Jeg vil ikke si noe om det, sier Nome, litt kryptisk.

I Flyktningehjelpen har han i to år vært kommunikasjonssjef. Men stadig sterkere fokus på marked og innsamlinger og mindre arbeid med informasjon og pressekontakt er ifølge en pressemelding fra organisasjonen onsdag kveld forklaringen på at han nå har sagt opp.

- Organisasjonen har hatt stor glede av den kreativitet han har utvist og de bidrag han har gitt til informasjonsarbeidet, heter det i pressemeldingen.

Helene Støversten vil inntil videre fungere som kommunikasjonssjef og rapportere til generalsekretæren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere