*Nettavisen* Nyheter.

Petter Stordalen hadde innbrudd på hytta

Petter Stordalen skal ha fått en rute knust på hytta hvor det skal ha vært innbrudd (arkivfoto). Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)

Mat, øl og fiskegarn skal være stjålet.

05.08.18 12:30

Rett før helgen skal uvedkommende ha tatt seg inn i jakthyttea til forretningsmannen Petter Stordalen ved Grasfjell i Tinn, skriver Rjukan Arbeiderblad.

Mat, øl og fiskegarn skal ha blitt stjålet. Spor tyder på at en eller flere turglade tyver har vært på ferde.

Fredag fikk operasjonssentralen i politidistrikt Sørøst en anmeldelse på et hytteinnbrudd omtrent seks kilometer fra Skinnarbu..

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en melding om et innbrudd i en hytte ved Sandvatn nær Skinnarbu i Tinn. På grunn av kapasitetsproblemer har vi ikke fått vært der enda, opplyser oppdragsleder Eskil Olsen til avisen.

Det er Petter Stordalen som eier hyttetunet og 13 000 dekar jaktterreng på terskelen til landskapsvernområdet Brattefjell-Vindeggen. Det er ikke bilvei inn til hyttetunet.

- En rute er knust og en eller flere personer har tatt seg inn i hytta. Vinduet er ikke stort så vedkommende kan ikke ha vært storvokst. Det er stjålet litt øl og mye mat, fiskegarn og et verktøysett, sier lokal oppsynsmann Svein Moen til Rjukan Arbeiderblad.

Ifølge avisen skal det har vært flere lignende innbrudd, eller innbruddsforsøk på hytter over Hardangervidda.

Nettavisen har vært i kontakt med Stordalen, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag