RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pilotens sønn (32) funnet omkommet

Sist oppdatert:
Den savnede 32-åringen etter helikopterstyrten utenfor Åsane i Bergen søndag, ble like etter midnatt funnet omkommet ved helikopteret.

Mannen var en av tre personer - piloten og to passasjerer - om bord på helikopteret som styrtet. Den omkomne ble funnet ved helikopteret, som lå på 65 meters dyp. Han er nå tatt opp. Det samme er helikopteret, et Engstrøm 280 C. Det ble hevet klokka 02.37 natt til mandag og er nå overlatt til Havarikommisjonen. Saken etterforskes videre av Åsane lensmannskontor, får TV 2 Nettavisen opplyst ved Hordaland politidistrikt.

Til observasjon
Piloten (56) og den 28 år gamle kvinnen slapp fra ulykken uten særlige fysiske skader. De er fortsatt innlagt på Haukland universitetssykehus til observasjon.

Den omkomne mannen er pilotens sønn - og samboer til kvinnen som overlevde helikopterstyren.

Så styrten
Øyenvitner på ferjekaien opplyser til TV 2 Nyhetene at helikopteret landet på Breistein fergekai - trolig for å plukke opp passasjerer.

Der stod det i cirka et kvarter før det tok av. Men helikopteret så ut til å ikke få nok høyde før det gikk i vannet kun meter fra fergekaien.

«En til under»
Politiet fikk melding om styrten klokken 12.47.

– De overlevende ropte at det var en til under vann, forteller et øyevitne til TV 2 Nettavisen. Les hele øyenvitneskildringen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere