Pinsevenn bananas med bryllupskake

Dagen etter at 35-åringens eks-kone hadde giftet seg, gikk han til angrep på den nye ektemannen med en bryllupskake.

21.02.06 15:59

Tirsdag forklarte den nye ektemannen (38) seg i Bergen tingrett om han og konens forhold til den tiltalte 35-åringen, melder Bergens Tidende. 35-åringen er tiltalt for flere alvorlige trusler og voldsepisoder mot sin tidligere kone og hennes nye ektemann.

En episode kunne likevel den nye ektemannen ikke la være å se litt galgenhumorisitisk på. Dagen etter at han giftet seg med 35-årings eks-kone i fjor sommer, møtte de nygifte paret den tiltalte. Klokken var 19.00 og 35-åringen skulle, slik han selv forklarte i retten, på kveldsmøte i pinsemenigheten han er med i.

- Så dere er gift nå, skal 35-åringen ha sagt til ekteparet ifølge Bergens Tidende, som kom gående bærende på to kaker.

- Ja, vil du ha et kakestykke, svarte den nygifte ifølge avisa. I retten innrømmet 38-åringen at dette kanskje var litt bråkjekt, men at han fortsatt svevde på en sky etter bryllupsfesten.

35-åringen likte ikke svaret og begynte å rope om konerøveri, før han slo kakefatet opp i ansiktet på eks-konens nye mann. Den tiltalte 35-åringen nekter straffeskyld på alle punktene han er tiltalt for og har i retten hevdet at tiltalen er basert på eks-konens livlige fantasi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.