RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Piraja tok fingertuppen

Sist oppdatert:
Helle Hogner var nær ved å miste en finger etter at en piraja-fisk angrep så blodet sprutet - midt i Oslo sentrum.

Men Oslo legevakt klarte å lappe fingeren sammen, slik at hun ikke får noe varig men av det uvanlige angrepet, skriver Telemarksavisa.

Bakgrunnen for hendelsen er at sønnen Are Hogner driver Oslo Reptilpark med eksotiske dyr, fugler og fisker.

- Dette er hva jeg velger å betegne som en yrkesskade. For blant annet å kunne mate de farlige fiskene med de sylkvasse tennene, så er det en spesiell luke inn til akvariet, en luke som til vanlig holdes lukket og låst. Det var da jeg åpnet luka for å vise noen kunder hvordan en matet fiskene, at en av pirajaene plutselig fant ut at den var «flyvefisk». Den spratt i hvert fall opp og glefset til en av fingrene så blodet sprutet, forteller Helle Hogner.

Hun sier det vakte oppsikt da hun kom til legevakta med et piraja-bitt. Fingeren er nå arkivert som et sjeldent tilfelle på Legevakta.

Hogner presisere at sikkerhetsregler ved Oslo Reptilpark gjør at publikum ikke trenger å frykte angrep fra pirajaer, krokodiller eller andre eksotiske dyr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere