RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Planla å drepe dommersønn

Sist oppdatert:
Tre menn skal ha planlagt å drepe sønnen til en kjent dommer og befri en forbryterkompis under fremstilling for varetekt.

De tre mennene er nå pågrepet for å ha planlagt drapet. Politiet har også fått opplysninger om at de i dag aktet å gjennomføre en væpnet aksjon for å befri en forbryterkamerat under fremstilling for varetekt, skriver VG.

Dommersønnen (32) skulle tas av dage fordi han etter de tre mennenes oppfatning ga politiet for mye informasjon om en narkotikasak.

- Vi har meget gode opplysninger om at det har pågått planlegging over tid. Informasjonen har vi fra ulike kanaler, som har paralleller og som styrker hverandre, sier politiadvokat Harald Holmsen ved Romerike politidistrikt til VG.

Den ene av de siktede ble onsdag varetektsfengslet for fire uker i Nedre Romerike tingrett. Mannens forsvarer, advokat Sigmund Øien, sier at hans klient tar avstand fra siktelsen og nekter straffeskyld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere