RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politi måtte roe ned pensjonister

Sist oppdatert:
Politiet måtte trø til da Ålesund og Omegn Pensjonistparti skulle holde årsmøte på Hotel Atlantica lørdag. To ekskluderte medlemmer nektet å fjerne seg og lovens lange arm måtte roe gemyttene.

Hotellbetjeningen ba om assistanse til å få fjernet uønskede gjester fra et privat arrangement.

Stor var overraskelsen da det ble klart at det var årsmøtet til Ålesund og Omegn Pensjonistparti som hadde fått uvanlig høy temperatur. Ifølge fylkesleder i Pensjonistpartiet Pål Haugstad var det de to ekskluderte medlemmer som nektet å fjerne seg fra årsmøtet.

Disse hevdet på sin side at årsmøtet var ulovlig og at fylkeslederen ikke hadde mandat til å holde årsmøte på lokallagets vegne.

Politipatruljen som ble tilkalt til det uvanlig varme politiske møtet, klarte å roe gemyttene før det kokte over. Operasjonsleder Trygve Ødegård ved Sunnmøre Politidistrikt sier til Sunnmørsposten at de ikke har for vane å blande seg inn i politikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere