RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politi sjokkert over drapet

Sist oppdatert:
- Har aldri sett noe lignende, sier etterforskningslederen om drapet i Trondheim.

Natt til lørdag ble en 46 år gammel norsk statsborger med somalisk opprinnelse skutt og drept i sin egen bil på Heimdal i Trondheim. Drapet var ifølge politiet svært brutalt.

Hyggelig familiefar
Mannen omtales av venner og kjente som en hyggelig familiefar uten fiender. Likevel ble han skutt med mer enn fem skudd i sin bil. Hans hvite Peugot 605, sto parkert i den lite trafikkerte Ringvålveien. Døren til førersetet sto åpen, og mannen ble funnet delvis liggende ut av førerdøren.

Hverken drapsvåpen eller gjerningsmann er funnet. Politiet foreløpig med få spor i saken.

Avhengig av tips
- Vi har ikke avdekket noe som bringer oss nærmere en gjerningsmann, og vi har en helt åpen etterforskning. Det har vært bra tilfang av tips fra publikum, men vi er fortsatt veldig interessert i alle relevante opplysninger. Vi ber folk som har informasjon i denne saken ringe politiet på telefon 488 87 318, sier etterforskningsleder Terje Lunde ved Sør-Trøndelag politidistrikt til VG.

Det som er sikkert, er at drapet var særdeles brutalt.

- Aldri sett lignende
- Offeret var påført en rekke skudd, mer enn fem. Jeg har jobbet med drapsetterforskning i en rekke år, og jeg har aldri sett noe lignende, sier Lunde til NTB.

Identiteten til den avdøde er ikke 100 prosent sikker, men høyst sannsynlig er det eieren av bilen, en 46 år gammel familiefar, som ble drept.

– Jeg kjente ham som en hyggelig person. Jeg håper den som har begått ugjerningen blir tatt og stilt til ansvar, sier talsmann for det somaliske miljøet i Trondheim, Ismail Mahamed Muhyadin, til adressa.no.

- Så vidt jeg vet hadde han ingen fiender. Vi traff ham ofte. Dette miljøet er tett, sier talsmann for Somalisk Velferdsforening i Trondheim, Ahmed Mohamed Dirshe, til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere