*Nettavisen* Nyheter.

Politibobil i Oslo fikk Twitter til å koke

 

Politibobilen blir ifølge politiet i Oslo vanligvis brukt som politipost rundt i bydelene, men fikk torsdag ettermiddag i oppgave å følge opp en MC-fører etter velt. Politiet måtte til slutt legge ut bilde av bobilen på Twitter etter pågang og etterspørsel fra publikum på sosiale medier. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Politiet måtte sette inn en politibobil for å nøste opp i MC-velt på E6 i Oslo torsdag kveld. Det fikk Twitter til å koke.

14.08.20 01:10

En motorsykkel veltet på E6 inngående før Vålerengatunellen, og nærmeste patrulje var Oslopolitiets bobil, som nettopp var ferdig med trafikkovervåking av buss for tog i Bjørvika.

– Oslopolitiet besitter heldigvis mange ulike ressurser, som helikopter, hester og pansrede biler, men vi har også en bobil, som det passet godt å ta i bruk til dette oppdraget, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand hos politiet i Oslo med et glimt i øyet til NTB.

Hekkelstrand bekrefter at motorsyklisten kom uskadd fra velten, og opplyser at politiet tok med seg henne og et vitne i bobilen til en bensinstasjon i nærheten for å gjennomføre avhør.

– Formodentlig stiller bobilpatruljen med kaffe og kaker under avhørene, skrev operasjonssentralen spøkefullt på Twitter.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.