RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Erik Schroder (SCANPIX)

Politidrapsmann på rømmen

Sist oppdatert:
Mannen (29) som kjørte ned og drepte politimann Børge Ivarsen (48), har rømt.

(NTB/Nettavisen): Politiet er på utkikk etter mannen, og drosjesjåfører i Kristiansand er bedt om å holde utkikk etter ham, skriver Fædrelandsvennen.

- Vi har etterlyst mannen internt og leter selvfølgelig også etter ham, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt til Nettavisen.

Mannen forsvant fra en psykiatrisk avdeling i Kristiansand der han oppholdt seg onsdag kveld. Dette er andre gang mannen stikker av fra soning. I mai 2012 stakk han også fra en psykiatrisk institusjon i Kristiansand. Dengang tilranet han seg en bil med kniv og kjørte E18 mot Arendal der han ble oppdaget av politiet. 29-åringen ble pågrepet etter en dramatisk biljakt.

29-åringen er dømt til fem års fengsel for å ha kjørt ned politimannen ved Grimstadporten på E18 da han ikke stanset for en politisperring i mars 2010. Han erkjente også straffskyld for dette drapet.

- Jeg husker jeg så en svart skikkelse og et høyrebein som kom opp. Bilen snurret to ganger, og jeg kjørte videre. Jeg visste ikke på det tidspunktet at jeg hadde kjørt på politimannen, sa Erga i retten, ifølge fvn.no.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere