RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet advarer mot ulovlig dronekjøring på 17. mai


To droneoperatører flyr en drone i Oslo. Det er ikke lov å fly droner over Oslo sentrum. Heller ikke på 17. mai, minner politiet om. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
To droneoperatører flyr en drone i Oslo. Det er ikke lov å fly droner over Oslo sentrum. Heller ikke på 17. mai, minner politiet om. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Politiet i Oslo advarer alle som kjenner det krible etter å forevige noe eller noen med dronen sin på nasjonaldagen, med å minne om at det er forbudt.

Det er generelt forbud mot å fly droner over Oslo sentrum. I forbindelse med 17. mai torsdag, minner politiet folk på forbundet.

– Politiet minner om at det er forbudt å fly droner i Oslo sentrum uten særskilt tillatelse. Forbudet vil bli spesielt håndhevet rundt 17. mai og andre merkedager. Reaksjonene vil være inndragning av utstyr og bøter, meldte Oslopolitiet på Twitter onsdag ettermiddag.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere