*Nettavisen* Nyheter.

Politiet ble febrilske myntplukkere

Politiet plukket 20-kroninger for harde livet midt på motorveien etter at de frekke ranerne kastet nattens fangst ut av bilvinduet.

20.12.05 10:55

Mannskapet ved Romerike politidistrikt fikk seg en ubehagelig overraskelse da automatranerne kastet ut ransbyttet, 15.860 kroner i mynter, ut av bilvinduet. I snøføyken stod politiet på riksvei 159 ved Lørenskog og plukket mynter så svetten rant.

De to frekke ranerne ble pågrepet ved midnatt mandag kveld, like etter myntstuntet. Politiet fant ytterligere 9000 kroner, denne gangen i sedler, skjult i et av bilens setetrekk. Det skriver Romerikes Blad.

Politiet fikk meldingen om tyveriet like før midnatt. Ranet fant sted på Martins Pub og Rockecafé mens det ennå var fullt av mennesker i lokalet.

Gjerningsmennene sagde over hengelåsen til en av pubens spilleautomater. De ble først oppdaget da de stakk av med kassen med penger. Ranerne stakk deretter av i en grå Mercedes.

Etter en kort biljakt ble de to mennene, en 27-åring fra Oslo og en 23-åring fra Nittedal, pågrepet. Senere på natten ble også en 41-åring fra Skedsmo pågrepet for å ha stått vakt ved døra til puben.

Alle de tre mennene befinner seg nå på politistasjonen i Lillestrøm, der de venter på nærmere avhør og muligens framstilles for varetektsfengsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag