RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MISTENKELIG: Politiet etterforsker dødsfallet til en fire måneder gammel baby som mistenkelig.
MISTENKELIG: Politiet etterforsker dødsfallet til en fire måneder gammel baby som mistenkelig. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Politiet etterforsker babydødsfall i Sarpsborg

Sist oppdatert:
Politiet har innledet etterforskning etter at et fire måneder gammelt spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg torsdag kveld.

Barnet ble funnet i en leilighet i St. Marie gate i østre bydel, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Ingen er foreløpig siktet i saken, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Sarpsborg sentrum

– Jeg kan bekrefte at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at et spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg sentrum i går, opplyser kriminalsjef Kai Andersen hos politiet i byen fredag.

Torsdag kveld opplyste politiet at de etterforsket dødsfallet rutinemessig og at saken da ikke hadde status som et mistenkelig dødsfall.

Blir obdusert

Andersen bekrefter at politiet har arbeidet med saken torsdag kveld og natt til fredag, og at de nå anser dødsfallet for å være mistenkelig.

Barnet vil bli obdusert.

– Vi avventer svarene fra de rettsmedisinske undersøkelsene. En obduksjon av avdøde vil ikke skje før på mandag, sier kriminalsjefen.

(©NTB)

Les også: Den russiske ambassaden sier forholdet til Norge ikke er holdbart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere