RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser 19-åring

Sist oppdatert:
Hordalands-politiet etterlyser personer som kan ha sett eller vært i kontakt med den 19 år gamle tsjekkeren Roman Cernohlavek.

Roman Cernohlavek har vært savnet fra området Flåm – Gudvangen i Hordaland siden den siste helgen i juli, da han forlot en organisert turgruppe i Masfjorden i juli i år for å gå en fjelltur på egen hånd.

I en pressemelding fredag ber Hordaland-politiet publikum innstendig om å melde seg dersom de har opplysninger som kan bidra til oppklaring. Samtidig frigis bilder av Roman i håp om at det vil gjøre det enklere for personer som kan ha vært i kontakt med ham å gjenkjenne ham.

Fikk haik
- Det er på det rene at han har kommet tilbake fra fjellturen fordi vitner har snakket med ham ved et leskur ved Vågset sag i Masfjorden søndag 25. juli om ettermiddagen og kvelden, opplyser informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt. Et nytt vitne har imidlertid meldt seg til politiet.

Masfjorden lensmannskontor: 56163180 eller Hordaland politidistrikt: 55556300 eller på telefon 02800

Tirsdag 27. juli lot dette vitnet Roman Cernohlavek få sitte på fra Flåm til bensinstasjonen i Gudvangen der han ble sluppet av klokken 14.30. Vitnet observerte at Roman gikk i retning mot veikrysset E16 og vegen til fergekaien.

Ville til Bergen
19-åringen skal ha sagt til vitnet at han hadde behov for å komme seg videre til Bergen hvor han hadde en avtale.

Politiet har gjennomført søk i dette området med politihund, men vil i helgen for sikkerhets skyld gjennomsøke området på nytt med mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere